Αναλυτική Περιγραφή
Ψησταριά Κάρβουνου Weber Smokey Joe Premium State Blue 37 cm. Ψησταριά κάρβουνου μικρών διαστάσεων με λαβή μεταφοράς ως στήριγμα για το καπάκι, ιδανική για εκδρομές και μετακινήσεις. Δοκιμάστε να ψήσετε με άμεσο ή έμμεσο τρόπο ψησίματος και να καταπλήξετε την παρέα σας.
Ψησταριά Κάρβουνου Weber Smokey Joe Premium State Blue 37 cm. Ψησταριά κάρβουνου μικρών διαστάσεων με λαβή μεταφοράς ως στήριγμα για το καπάκι, ιδανική για εκδρομές και μετακινήσεις. Με χαλύβδινο το εξωτερικό περίβλημα και ανθεκτική λαβή. Επενδύστε σε μια εργονομική και άριστης ποιότητας ψησταριά για να συνοδέψετε τις όμορφες στιγμές σας.
Χαρακτηριστικά:
- Κάθε καπάκι και περίβλυμα κατασκευάζεται από ποιοτικό χάλυβα Αμερικής και φέρουν εξωτερικά και εσωτερικά, εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση, ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη ανάκλαση της θερμότητας και προστασία από τη διάβρωση.
- Οι αεραγωγοί αλουμινίου στην μπροστινή πάνω επιφάνεια παρέχουν την απαραίτητη για την καύση κυκλοφορία του αέρα. Οι πάνω και οι κάτω αεραγωγοί πρέπει γενικά να είναι εντελώς ανοικτοί, καθώς ο αέρας θα είναι αυτός που θα διατηρεί την καύση των μπρικετών. Αντίστοιχα για να σταματήσει η καύση, όταν τελειώσετε το ψήσιμο κλείστε τους αεραγωγούς.
- Το ενσωματωμένο θερμόμετρο στις περισσότερες ψησταριές WEBER βοηθά στον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας και στο άριστο ψήσιμο.
- Η λαβή είναι κατασκευασμένη από νάϊλον, γεγονός που την καθιστά εξαιρετικά ανθεκτική με δυνατότητα στήριξης των εργαλείων που χρησιμοποιήτε στη διάρκεια του ψησίματος.
- Σύστημα καθαρισμού One-touch: πατενταρισμένο σύστημα της WEBER, όπου με μια απλή μετακίνηση της λαβής η στάχτη πέφτει μέσα στο δοχείο συλλογής της στάχτης, το οποίο στη συνέχεια αφαιρείται και αδειάζεται.
- Οι θήκες/ράγες κάρβουνου Char-Basket κρατούν τις μπρικέτες στη θέση τους.
- Οι σχάρες είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό υλικό για να αντέχουν πολλά χρόνια στο μπάρμπεκιου.Οι σχάρες μαγειρέματος είναι ανθεκτικές στη διάβρωση, γεγονός που διευκολύνει στη συντήρησή τους.
- Διαστάσεις: Υ46, Π43, Β41
- Διάμετρος σχάρας ψησίματος: 37 cm
Μεθοδος ψησίματος: Συνιστούμε να κλείνετε πάντα το καπάκι, όταν ψήνετε. Αυτό βοηθά τον ζεστό αέρα στο εσωτερικό του καπακιού να κυκλοφορεί, ενώ προσθέτει τη χαρακτηριστική γεύση. Επιπλέον με αυτόν τον τρόπο τα ψητά σας θα μείνουν ζουμερά και θα μαγειρευτούν πιο γρήγορα. Τέλος θα χάσετε λιγότερη θερμότητα επομένως θα χρειαστείτε και λιγότερα καύσιμα.
- ΑΜΕΣΟ ΨΗΣΙΜΟ: Διανέμουμε τα κάρβουνα ομοιόμορφα πάνω στη σχάρα και τοποθετούμε το φαγητό απευθείας πάνω στην πηγή θερμότητας.
- ΕΜΕΣΣΟ ΨΗΣΙΜΟ: Μετακινήστε τα κάρβουνα στο πλάι π.χ. σε καλάθια κάρβουνου και τοποθετήστε το φαγητό στη μέση για να μαγειρευτεί πάνω από το αλουμινένιο δοχείο συλλογής.