Ψησταριά Κάρβουνου Weber Go Anywhere Charcoal 1131004

328990

Product information

137,00 €
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Περιγραφή

Αναλυτική Περιγραφή

Ψησταριά Κάρβουνου Weber Weber Go Anywhere Charcoal. Ψησταριά κάρβουνου μικρών διαστάσεων με λαβή μεταφοράς ως στήριγμα για το καπάκι, ιδανική για εκδρομές και μετακινήσεις. Με χαλύβδινο το εξωτερικό περίβλυμα και ανθεκτική λαβή. Επενδύστε σε μια εργονομική και άριστης ποιότητας ψησταριά για να συνοδέψετε τις όμορφες στιγμές σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κάθε καπάκι και περίβλυμα κατασκευάζεται από ποιοτικό χάλυβα Αμερικής και φέρουν εξωτερικά και εσωτερικά, εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση, ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη ανάκλαση της θερμότητας και προστασία από τη διάβρωση.
Οι αεραγωγοί αλουμινίου στην μπροστινή πάνω επιφάνεια παρέχουν την απαραίτητη για την καύση κυκλοφορία του αέρα. Οι πάνω και οι κάτω αεραγωγοί πρέπει γενικά να είναι εντελώς ανοικτοί , καθώς ο αέρας θα είναι αυτός που θα διατηρεί την καύση των μπρικετών. Αντίστοιχα για να σταματήσει η καύση, όταν τελειώσετε το ψήσιμο κλείστε τους αεραγωγούς.
Η λαβή είναι κατασκευασμένη από νάϊλον ,γεγονός που την καθιστά εξαιρετικά ανθεκτική με δυνατότητα στήριξης των εργαλείων που χρησιμοποιήτε στη διάρκεια του ψησίματος.
Οι θήκες/ράγες κάρβουνου Char-Basket κρατούν τις μπρικέτες στη θέση τους.
Μπουτόν ανάφλεξης.
Οι σχάρες είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό υλικό για να αντέχουν πολλά χρόνια στο μπάρμπεκιου. Οι σχάρες μαγειρέματος είναι ανθεκτικές στη διάβρωση, γεγονός που διευκολύνει στην συντήρησή τους.
Διαστάσεις: Υ36.9, Π53.4, Β31 cm
Επιφάνεια ψησίματος: 42 x 46cm
Βάρος: 5,22Kg
Μεθοδος ψησίματος: Συνιστούμε να κλείνετε πάντα το καπάκι ,όταν ψήνετε. Αυτό βοηθά τον ζεστό αέρα στο εσωτερικό του καπακιού να κυκλοφορεί, ενώ προσθέτει τη χαρακτηριστική γεύση. Επιπλέον με αυτόν τον τρόπο τα ψητά σας θα μείνουν ζουμερά και θα μαγειρευτούν πιο γρήγορα. Τέλος θα χάσετε λιγότερη θερμότητα επομένως θα χρειαστείτε και λιγότερα καύσιμα .

ΑΜΕΣΟ ΨΗΣΙΜΟ: Διανέμουμε τα κάρβουνα ομοιόμορφα πάνω στη σχάρα και τοποθετούμε το φαγητό απευθείας πάνω στην πηγή θερμότητας.
ΕΜΕΣΣΟ ΨΗΣΙΜΟ: Mετακινήστε τα κάρβουνα στο πλάι π.χ. σε καλάθια κάρβουνου και τοποθετήστε το φαγητό στη μέση για να μαγειρευτεί πάνω από το αλουμινένιο δοχείο συλλογής.

  • Μεταφορά στον χώρο σας
  • Εύκολη διαμόρφωση πλάνου δόσεων
  • Αποστολή με μεταφορική εταιρεία για αγορές άνω των 3 κιλών
Μεταφορά στον χώρο σας
Αποστολή με μεταφορική εταιρεία για αγορές άνω των 3 κιλών

Σας προτείνουμε

Ελλειπτικό μηχάνημα EFK-500 EVERFIT

Ελλειπτικό μηχάνημα EFK-500 EVERFIT

490848

Αναλυτική ΠεριγραφήΕλλειπτικό κατάλληλο για χαμηλή...

270,00 €
Ποδήλατο Γυμναστικής Everfit BFK-500

Ποδήλατο Γυμναστικής Everfit BFK-500

490456

Αναλυτική ΠεριγραφήΌρθιο μαγνητικό ποδήλατο γυμνασ...

179,00 €
Sony PS5 Console Slim

Sony PS5 Console Slim

141710

Αναλυτική Περιγραφή Χαρακτηριστικά Σειρά Προ...

534,00 €
PlayStation 5 Digital Slim Edition Sony

PlayStation 5 Digital Slim Edition Sony

141711

PlayStation 5 Digital Slim Edition: Λεπτή σχεδίαση...

444,00 €