Ηλεκτρική Σκούπα 800W με Κάδο 2.5lt Inventor Epic EP-MNC69

334178

Product information

88,90 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Αναλυτική Περιγραφή

Inventor EPIC EP-MNC69 Ηλεκτρική Σκούπα

Ηλεκτρική σκούπα , κυκλωνικής τεχνολογίας - χωρίς σακούλα – για θεαματικά αποτελέσματα, χωρίς ίχνος σκόνης στο χώρο σας!

Φίλτρο HEPA, για απόλυτη καθαριότητα στο χώρο, απαλλαγμένο από αιωρούμενα σωματίδια & αλλεργιογόνα
Κυκλωνική Τεχνολογία για υψηλές αποδόσεις μέσω του εξελιγμένου συστήματος συνεχούς αναρρόφησης
Εύκολο άδειασμα. Με μια μόνο κίνηση ο κάδος χωρητικότητας 3L αδειάζει στο λεπτό, με μια μόνο κίνηση
Διπλή ρύθμιση ισχύος για εύκολη και άμεση επιλογή έντασης καθαρισμού
Τεχνικά χαρακτηριστικά: EP-MNC69

Χωρητικότητα: 2.5 λίτρα
Ισχύς: 700 W
Στάθμη Θορύβου: 69 db(A)
Ακτίνα Δράσης: 8 m
Μήκος Καλωδίου: 5 m
Συλλογή Σκόνης: Κάδος
Καθαρό Βάρος: 4.5 kg
Διαστάσεις (MxΒxY): 410x265x240 mm
Επιπλέον Εξαρτήματα: 5
Κυκλωνική τεχνολογία & καινοτόμο design για εύκολη περιήγηση στο χώρο με άψογα αποτελέσματα!

Η κυκλωνικής τεχνολογία ηλεκτρική σκούπα EP-MNC69 της σειράς EPIC είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της εξέλιξης στον τρόπο καθαρισμού του σπιτιού σας. Κυκλωνική για μηδενική απώλεια αναρρόφησης, ώστε και το πιο μικρό σωματίδιο σκόνης να αιχμαλωτίζεται στο κάδο της, η φροντίδα του σπιτιού σας είναι πλέον πιο εύκολη και αποτελεσματική από ποτέ.
Διαθέτει φίλτρο HEPA για απόλυτη καθαριότητα στο χώρο, απαλλαγμένο από αιωρούμενα σωματίδια & αλλεργιογόνα και ο προσεγμένος σχεδιασμός της συσκευής συμβάλει ενεργά στα χαμηλά επίπεδα θορύβου, γεγονός που επιτρέπει τη χρήση της οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ανενόχλητα και πάντα με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα Το άδειασμα του κάδου της – με ένα μόνο click - προσφέρει ευκολία αλλά και σωστή συντήρηση της σκούπας σας προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι εξίσου θεαματικά κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Η Inventor προσφέρει 3ετή εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής και εγγυάται για τα άψογα αποτελέσματα καθαρισμού του χώρου σας και ενός υγιεινού περιβάλλοντος για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους!
3 Χρόνια Εγγύηση για τις ηλεκτρικές σκούπες Inventor

Οι ηλεκτρικές σκούπες της Inventor, συνοδεύονται από 3ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής & οι ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία του προϊόντος, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.
Δυνατότητες

Φίλτρο HEPA

Απολαύστε υγιεινή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από σκόνη, αλλεργιογόνα βακτήρια, ιούς, μικρόβια κ.α. Το φίλτρο HEPA που διαθέτει η ηλεκτρική σκούπα συμβάλει ενεργά στη παγίδευση μικρών και μεγάλων σωματιδίων, προκειμένου να σας χαρίσει καθαρό περιβάλλον απαλλαγμένο από οτιδήποτε βλαβερό μπορεί να εισέλθει στο χώρο σας και να αλλοιώσει τα υψηλά επίπεδα της ποιότητας του.
Κυκλωνική Τεχνολογία

Ο ισχυρός ανεμιστήρας - που διαθέτει η κυκλωνική τεχνολογία – αναρροφά το σκονισμένο αέρα. Η περιστροφή του σκονισμένου αέρα έχει σαν αποτέλεσμα τον διαχωρισμό του αέρα από τη σκόνη, η οποία και συλλέγεται στον κάδο της σκούπας, τον οποίο και αδειάζετε μετά από κάθε χρήση, με αποτέλεσμα η συσκευή να διατηρεί μια σταθερή ροή αέρα – αφού δεν φράσσεται από τη σκόνη – και είναι πάντα άκρως αποτελεσματική.
Εύκολο Άδειασμα

Με μια μόνο κίνηση ο κάδος χωρητικότητας 3L αδειάζει στο λεπτό, με ένα μόνο click. Με το προηγμένο και εύκολο σύστημα αδειάσματος του κάδου την πολυκυκλωνικής σκούπας Inventor εξασφαλίζετε πάντα θεαματικά αποτελέσματα στην απόδοση της σκούπας σας, αλλά και σωστή συντήρηση της συσκευής, όσες φορές και αν τη χρειαστείτε, λόγω της καλής κατάστασής της.
Διπλή Ρύθμιση Ισχύος

Ρυθμίσετε την ισχύ αναρρόφησης και εξασφαλίστε άψογα αποτελέσματα ανάλογα με την επιφάνεια που επιθυμείτε να καθαρίσετε, χωρίς να σκύψετε, αφού πλέον όλες οι επιλογές βρίσκονται στη λαβή του εύκαμπτου σωλήνα. Εναλλακτικά ο ροοστάτης που είναι τοποθετημένος στην επιφάνεια του σώματος της ηλεκτρικής σκούπας σας δίνει την ευελιξία μιας επιπλέον επιλογής για τη ρύθμιση της απορροφητικότητας της σκούπας. Οι ρυθμίσεις της σκούπας σας βρίσκονται κυριολεκτικά στο χέρι σας και έτσι εσείς απολαμβάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εύκολα και το πιο σημαντικό ξεκούραστα.
Πλεονεκτήματα

Απόδοση 4+

Η ηλεκτρική σκούπα είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθαριότητα του σπιτιού σας, καθώς οι αποδόσεις της σε βασικά κριτήρια επιλογής ηλεκτρικής σκούπας είναι άριστες δίνοντας της πολλά Plus (+). Απορροφά μεγάλη ποσότητα σκόνης από το χαλί και από πλακάκια/ξύλινα πατώματα μετά από 5 διπλά περάσματα. Έχει εξαιρετικά χαμηλή εκπομπή σκόνης που αυτόματα μεταφράζεται με το πόσο καθαρός είναι ο αέρας που εξέρχεται από τη σούπα και όλα τα παραπάνω συνθέτουν μια συνολική υψηλή απόδοση της ηλεκτρικής σας σκούπας, γεγονός που πιστοποιεί την καλύτερη δυνατή επιλογή σκούπας.
Ακτίνα Δράσης

Η καθαριότητα του σπιτιού σας, είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ. Η ακτίνα δράσης του καλωδίου, η οποία φτάνει τα 8m, σας επιτρέπει να φροντίζετε το σπίτι σας άνετα και με μεγάλη ευκολία. Το ιδιαίτερα μακρύ καλώδιο που διαθέτει η ηλεκτρική σκούπα, σας βοηθά να ολοκληρώσετε την καθαριότητα του σπιτιού σας χωρίς διακοπές, καθώς μειώνονται οι φορές που πρέπει να αποσυνδέσετε την ηλεκτρική σκούπα από τη πρίζα προκειμένου να συνεχίσετε το σκούπισμα!
Χωρητικότητα

Ο μεγάλης χωρητικότητας κάδος της ηλεκτρικής σκούπας συνδυάζει αρμονικά και επιτυχημένα το ιδανικό μέγεθος στο σώμα της σκούπας με τον κάδο μεγάλης χωρητικότητας, προκειμένου να φροντίζετε το σπίτι σας άμεσα και αποτελεσματικά, καθώς ένα άδειασμα του κάδου - κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη σκούπα σας – αρκεί για ένα άκρως καθαρό και υγιεινό σπίτι!

  • Μεταφορά στον χώρο σας
  • Εύκολη διαμόρφωση πλάνου δόσεων
  • Αποστολή με μεταφορική εταιρεία για αγορές άνω των 3 κιλών
Μεταφορά στον χώρο σας
Αποστολή με μεταφορική εταιρεία για αγορές άνω των 3 κιλών

Σας προτείνουμε

Ηλεκτρική Σκούπα Inventor EP-BG62

Ηλεκτρική Σκούπα Inventor EP-BG62

334137

Αναλυτική ΠεριγραφήΗλεκτρική σκούπα υψηλών επιδόσε...

150,00 €
Ηλεκτρική Σκούπα Rohnson R-139 750 Watt

Ηλεκτρική Σκούπα Rohnson R-139 750 Watt

330722

Αναλυτική ΠεριγραφήΝέο μοτέρ υψηλής απόδοσης και χ...

56,00 €
Σκούπα Ηλεκτρική R-1230 Rohnson Λευκό

Σκούπα Ηλεκτρική R-1230 Rohnson Λευκό

333485

Αναλυτική ΠεριγραφήΣκούπα Ηλεκτρική Rohnson MOD R-...

74,80 €
Ηλεκτρική Σκούπα Rowenta Silence Force RO 7743

Ηλεκτρική Σκούπα Rowenta Silence Force RO 7743

337690

Αναλυτική Περιγραφή Η ηλεκτρική σκούπα με σακού...

138,00 €