26 Μαΐου, 2022

Δουλεύετε από το σπίτι; 4 εύκολοι τρόποι για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα σας

Δουλεύετε από το σπίτι; 4 εύκολοι τρόποι για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα σας

Από το να ρυθμίσετε τις υπενθυμίσεις για τις συσκέψεις σας, μέχρι την ξεκούραση των ματιών σας από την οθόνη, τα προϊόντα της LG σας βοηθούν να εργαστείτε παραγωγικά χωρίς περισπασμούς.

Για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο η εργασία από το σπίτι έχει γίνει πλέον κανονικότητα. Ενώ υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα - αποφυγή μεγάλων μετακινήσεων, λιγότερα έξοδα και πιο ευέλικτα ωράρια – για πολλούς η αλλαγή δεν ήταν εύκολη.

Η απομάκρυνση από το γνώριμο περιβάλλον του γραφείου και η διαμόρφωση ενός χώρου εργασίας στο σπίτι έχει κάνει πολλούς εργαζόμενους να νιώθουν ότι δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στη δουλειά τους. Αλλά δεν χρειάζεται να απελπίζεστε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας στο σπίτι, ακόμη κι αν μοιράζεστε τον χώρο σας με τα μικρά παιδιά σας ή τα χαριτωμένα σας κατοικίδια. 

Οργανώστε το απόλυτο γραφείο μέσα στο σπίτι

Εάν εργάζεστε από το σπίτι, είτε μόνιμα είτε προσωρινά, τότε είναι εξαιρετικά σημαντικό να δημιουργήσετε έναν ειδικό χώρο, που να είναι άνετος και να διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό. 

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να αφιερώσετε ένα ολόκληρο δωμάτιο για τη δουλειά σας, είναι απαραίτητο να έχετε έναν χώρο στον οποίο θα νιώθετε, όπως στο γραφείο, αντί να δουλεύετε στο σημείο, όπου περνάτε τα βράδια σας και χαλαρώνετε τα Σαββατοκύριακα. Εάν μπορείτε, είναι επίσης καλό να βρείτε έναν χώρο που διαθέτει φυσικό φως και είναι τακτοποιημένος, καθώς ένα ακατάστατο δωμάτιο μπορεί να προκαλέσει μεγάλη απόσπαση της προσοχής.

A LG monitor on a work desk

Επομένως, σταματήστε να κάθεστε στον καναπέ με τον φορητό υπολογιστή στα πόδια σας. Χρειάζεστε ένα έπιπλο-γραφείο και μια καρέκλα που προσφέρει σωστή υποστήριξη στην πλάτη σας. Αν πρόκειται να περνάτε πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή, το LG 24MK400H-B 24” Full HD Monitor είναι ιδανικό για εσάς. Η τεχνολογία IPS προσφέρει καθαρά και ακριβή χρώματα από όλες τις γωνίες ενώ η ευέλικτη οθόνη παρέχει ρυθμίσεις ύψους, κλίσης και περιστροφής. Επιπλέον, εάν δεν διαθέτετε αρκετό χώρο, μπορεί να στερεωθεί και στον τοίχο. 

Μετατρέψτε το έξυπνο ηχείο σας σε προσωπικό σας βοηθό 

Μόλις ολοκληρώσετε το στήσιμο του γραφείου σας, θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να γίνετε ακόμη πιο παραγωγικοί. Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο είναι τα έξυπνα ηχεία, όπως το Φορητό Ηχείο XBOOM Go PL2, που αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, καθώς υποστηρίζει την υπηρεσία Google Assistant και μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε όλη την ημέρα σας. 

A man waking up and admiring his LG smart speaker

Μπορείτε να συνδέσετε το ημερολόγιό σας για να λαμβάνετε υπενθυμίσεις συσκέψεων, να στέλνετε μηνύματα μέσω Slack ή κείμενα με φωνητική εντολή και να υπαγορεύετε σημαντικές σημειώσεις, ενώ το ηχείο μπορεί να σας ενημερώνει για τις πιο πρόσφατες ειδήσεις. 

Αν χρειάζεστε ένα επιπλέον κίνητρο για γυμναστική αργά το απόγευμα ή λίγη διασκέδαση κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος, τότε το ηχείο προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας που είναι απολύτως ευκρινής και καθαρός, ακόμα και αν η αγαπημένη σας μουσική παίζει στη διαπασών. 

Θυμηθείτε να κάνετε διάλειμμα 

Όταν βρίσκεστε σε ένα πολυάσχολο γραφείο μαζί με τους συναδέλφους σας, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να στρέψετε το βλέμμα μακριά από από την οθόνη και να χαρίσετε στον εγκέφαλό σας ένα απαραίτητο διάλειμμα. Όταν όμως εργάζεστε στο σπίτι, μπορείτε εύκολα να καταλήξετε να κοιτάζετε την οθόνη για ώρες. 

Μπορεί να ξεχαστείτε, κάνοντας μια εργασία ή να αισθάνεστε λιγότερο παραγωγικοί και να καταλήξετε να εργάζεστε για περισσότερες ώρες. Είναι όμως εξαιρετικά σημαντικό για την ψυχική και σωματική σας υγεία να επιτύχετε τη σωστή ισορροπία εργασίας/προσωπικής ζωής και να θυμάστε να κάνετε ένα διάλειμμα και να ανασυντάσσετε τις δυνάμεις σας.

Ένας τρόπος για να διασφαλίσετε ότι θα απομακρυνθείτε από την οθόνη σας είναι να ορίσετε μια υπενθύμιση, χρησιμοποιώντας το Google Assistant στο έξυπνο ηχείο της LG. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε τον κανόνα 20–20–20, που σημαίνει ότι πρέπει να απομακρύνετε το βλέμμα σας από την οθόνη κάθε 20 λεπτά, για να κοιτάξετε κάτι που απέχει 20 μέτρα για 20 δευτερόλεπτα. 

Αυτό το διάλειμμα είναι σημαντικό για τα μάτια σας, όπως και το να επενδύσετε σε μια οθόνη που μειώνει την κούρασή τους. Το LG 34UC99-W 34'' UltraWide™ QHD Monitor αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους υποφέρουν από πονοκεφάλους ή θολή όραση, επειδή κοιτούν για πολλές ώρες μια οθόνη.

Ο κυρτός σχεδιασμός, σας επιτρέπει να βλέπετε ολόκληρη την οθόνη ταυτόχρονα, χωρίς να κουράζετε τα μάτια σας και συγχρόνως βελτιώνει την αντίληψη του βάθους, κάνοντας τις εικόνες να φαίνονται μεγαλύτερες και ευκρινέστερες.

A woman soaking in the sun rays whilst taking a break from work
Ελαφρύνετε τα εργασιακά σας βάρη με έξυπνες συσκευές

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο - πρόκειται για μια φράση που ακούμε συχνά, αλλά δεν την εφαρμόζουμε.  Ωστόσο, αν έχετε έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας, η φράση αυτή μπορεί να πάρει σάρκα και οστά. 

Με το πλυντήριο LG Turbowash360™ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ThinQ app, όχι απλά για να το θέσετε σε λειτουργία, αλλά και για να ειδοποιηθείτε, όταν η πλύση ολοκληρωθεί. Έτσι, εσείς μπορείτε να εργάζεστε στο ένα δωμάτιο και να μην ανησυχείτε για το αν το πλυντήριο τελείωσε ή ότι θα ξεχάσετε να βγάλετε τα ρούχα σας από μέσα.

A person sitting on top of an LG washing machine

Life’s Good!